09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Kom i form med SMA aktivitetsarmbånd!

Har du et nyttårsforsett om å komme deg i bedre form i år? Kanskje dette aktivitetsarmbånd fra Bjørklund kan bli din lille hjelper?

 
 SMA aktivitetsarmbånd

SMA - Aktivitetsarmbånd med en rekke funksjoner. Blant annet har den skritt-teller, søvnmåler, alarm, meldings- og anropsfunksjon. Den er nett og fin, samtidig som den er praktisk og smart. 

Har du et nyttårsforsett om å komme deg i bedre form i år? Da er du ikke alene. Veldig mange av oss starter året friskt og vil gjerne bli både sunnere og sterkere. Om du trenger litt ekstra motivasjon kan  SMA coach aktivitetsarmbånd hjelpe deg på vei . Med disse kan du tracke din egen utvikling, og hva er vel mer gøy enn å kunne følge med på progresjonen bokstavelig talt skritt for skritt? 

Om du velger treningssenteret, marka eller din egen stue som arena for årets helseløft kan denne atktivitetsklokken fra SMA til kun kr 698,- hjelpe deg til å få mer bevegelse inn i hverdagen. Den viser tiden som en vanlig klokke, men teller også skrittene dine, antall kilometer, måler pulsen og søvnen din, samt kaloriforbruket.

SMA coach er enkel i bruk, kobles opp mot smarttelefonen din, og gir deg oversikten du trenger i hverdagen. Velg mellom fire farger:  sortblålilla  og  sort med røde detaljer.  Ved normal bruk har  SMA aktivitetsbånd  strøm i opptil 7 dager.

Sett standarden for 2018 og kom i form med SMA aktivitetsarmbånd.

Velkommen innom Bjørklund!

Publisert: 24.01.2018 11:43 Forfatter: Aimee Kjølerbakken