09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Tid for fornyelse!

Med våren følger gjerne et ønske om litt fornyelse. Nå finner du mange fine nyheter og gode tilbud hos Til Bords. Kanskje trenger man en oppgradering på hytta også? Det kan man ofte erfare i vinterferien. Husk å ta turen innom før påske også, kanskje trenger du noe nytt til de etterlengtede fridagene?

Nå har vi vasekampanje og tilbud på en mengde vare. Her viser Andrea Hammershøi en vase som nå er på tilbud til 374 kroner. Den fine buketten med svibler, hyasint og gåsunger fant vi hos Mester Grønn. Der finner vi alltid noe fint til vasene som holder seg lenge.

 

IMG_0005

Hva med dette gedigne trancherbrettet som er nedsatt fra 999,- til 399,-. Det er jo like fantastisk på hytta som hjemme! Skinnforkle blir bare finere jo mer du bruker det! Flott til både damer og herrer. Gryteklut og grytevott er supert tilbehør!

IMG_0012-kopi

 

Hva med en Sabor støpejernsgryte? Nå har vi tilbud på 3 liter til 649,- (Ordinær pris 1299,-) Den er genial til gryteretter, brødbaking og mye mer. Sett brøddeigen i gryta og la den heve i kjøleskapet natten over, så er det bare å steke brødet på morgningen. Nystekt brød til frokost smaker alltid godt! Kanskje trenger du en ekstra til hytta? 

IMG_0015

Publisert: 21.02.2018 15:57